- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Bagværk
Madpakke - Visninger
- 1856
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 15, 2009
- 2 stk
- Æg
- 3 tsk.
- bagepulver
- 200 g
- Brun farin
- 250 g
- Hvedemel
- 2 tbsp.
- Kanel
- 2 stk
- Gulerødder, fint eller groft revne
- 2 dl
- Kærnemælk
Æg og farin piskes tykt og luftigt. Hvedemel, bagepulver, kanel og kærnemælk røres i æggemassen. Til sidst vendes de revne gulerødder i dejen. Fyld dejen i papirforme og bag dem ved 200 grader i ca. tyve minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.