Gulerodssuppe med porre og ost

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6734
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 stk
Grovfranskbrød
25 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 l
Bouillon, grønsags
7 stk
Gulerod/gulerødder
200 g
Flødeost, naturel
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Porre

Skrab gulerøderne og riv dem på den grove side af råkostjernet. Skyl porrerne grundigt og skær dem i fine ringe. Pil og hak løget fint. Svits gulerødder, porre og løg i fedtstoffet. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Lad den koge 8-10 min. Rør flødeosten i, så den smelter. Krydr med salt og peber. Server suppen rygende varm med brød til.
God appetit!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?