- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6734
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 14, 2009
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Grovfranskbrød
- 25 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 l
- Bouillon, grønsags
- 7 stk
- Gulerod/gulerødder
- 200 g
- Flødeost, naturel
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Porre
Skrab gulerøderne og riv dem på den grove side af råkostjernet. Skyl porrerne grundigt og skær dem i fine ringe. Pil og hak løget fint. Svits gulerødder, porre og løg i fedtstoffet. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Lad den koge 8-10 min. Rør flødeosten i, så den smelter. Krydr med salt og peber. Server suppen rygende varm med brød til.
God appetit!
 
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.