Gullasch – Lækker og smagfuld

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
130 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
9 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4715
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 stk
Gulerod/gulerødder
2 stk
Snackpeber (rød)
3 tbsp.
Maizena, sovsejævner, brun
2 stk
Hakkede tomater, konserves
3 stk
Laurbærblade
2 tsk.
Chili, stødt eller tørret
2 1/2 tbsp.
Paprika
3 tbsp.
Olivenolie
1 kg
Okseinderlår uden kappe
2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Salt, groft
2 stk
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
3 stk
Løg eller zittauerløg
4 stk
Hvidløg, fed
750 ml
Creme fine 7%
Gullasch – Lækker og smagfuld

Jeg har også en anden opskrift på gullasch  https:/super-dejlig-gullasch-3511/ , men denne er der lidt mere “bid i”.
Løg og hvidløg skæres i tern og brunes.
Kødet kommes i og brunes sammen med 2 tsk. groft chili og 2,5 spsk. paprika.
Når kødet er brunet, kommes dåserne med hakket tomater i og der røres rundt.
Der tilsættes ca. 0,5 l vand – så retten er dækket.
Gulerødderne og snackpeberne skæres i skiver kommes i retten.
Der skrues ned for varmen, og det hele småsimrer i ca. 1½-2 timer, til kødet er mørt.
Der skrues op for varmen og  boulionterninger og cremefine tilsættes.
Sovsejævning (Maizena) tilsættes indtil passende konsistens. Der smages til med salt og peber.
Til en sådan gang dejlig gullasch bruger vi kartoffelmos – rigtig god fornøjelse.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?