- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 602
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 28, 2009
- 1 kg
- Kartofler
- 1 tsk.
- Muskatnød, revet
- 3 stk
- Løg eller zittauerløg
- 450 g
- Skinke, kogt
- 6 dl
- letmælk
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 50 g
- Smør, saltet
- 1 dl
- Vand
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 3 tbsp.
- Hvedemel
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver Smelt smørret i en gryde. Hak løgene og svits dem i smørret. Bland kartoflerne, vand og 1 tsk salt i gryden sammen med halvdelen af mælken og kog det i et kvarter. Hæld resten af mælken i gryden og bring det i kog. Mens der røres tilsættes melet. Kog det i fem minutter. Skær kødet i terninger og tilsæt det. Smag til med muskatnød, salt og peber. Hæld persillen i ved servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.