Gullash

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
602
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Kartofler
1 tsk.
Muskatnød, revet
3 stk
Løg eller zittauerløg
450 g
Skinke, kogt
6 dl
letmælk
1 bdt.
Persille, frisk
50 g
Smør, saltet
1 dl
Vand
2 tsk.
Salt, groft
3 tbsp.
Hvedemel

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver Smelt smørret i en gryde. Hak løgene og svits dem i smørret. Bland kartoflerne, vand og 1 tsk salt i gryden sammen med halvdelen af mælken og kog det i et kvarter. Hæld resten af mælken i gryden og bring det i kog. Mens der røres tilsættes melet. Kog det i fem minutter. Skær kødet i terninger og tilsæt det. Smag til med muskatnød, salt og peber. Hæld persillen i ved servering.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?