- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 85 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1835
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 1 kg
- Kartofler
- 1 tsk.
- Muskatnød, revet
- 3 stk
- Løg eller zittauerløg
- 450 g
- Skinke, kogt
- 6 dl
- letmælk
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 50 g
- Smør, saltet
- 1 dl
- Vand
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 3 tbsp.
- Hvedemel
Kødet skæres i terninger og hvidløg og løg hakkes. Smørret smeltes på en pande og bruser af. Kødet steges i smørret. Når det er brunet svitses løg og hvidløg med til de er gyldne. Paprika og salt og peber efter smag tilsættes sammen med tomat og bouillon. Retten skal sime i cirka en time til kødet er mørt.
Gullash smager godt med eksempelvis kartoffelmos.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.