Gullash

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
85 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1835
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Kartofler
1 tsk.
Muskatnød, revet
3 stk
Løg eller zittauerløg
450 g
Skinke, kogt
6 dl
letmælk
1 bdt.
Persille, frisk
50 g
Smør, saltet
1 dl
Vand
2 tsk.
Salt, groft
3 tbsp.
Hvedemel

Kødet skæres i terninger og hvidløg og løg hakkes. Smørret smeltes på en pande og bruser af. Kødet steges i smørret. Når det er brunet svitses løg og hvidløg med til de er gyldne. Paprika og salt og peber efter smag tilsættes sammen med tomat og bouillon. Retten skal sime i cirka en time til kødet er mørt.
Gullash smager godt med eksempelvis kartoffelmos.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?