Hakkebøf

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2241
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Kødet deles i fire portioner, og hver æltes godt sammen. Form dem som bøffer. Tryk bøfferne lidt flade og hak med en kniv på begge sider. Krydr med salt og peber. Lad bøfferne være cirka halvanden centimeter tykke. Smørret smeltes og bruser af. Steg bøfferne ved middel varme i 3-5 fem minutter på hver side.
Hakkebøffer smager godt sammen med eksempelvis kartofler, kogte grønsager eller salat.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?