Hakkebøf m. anderledes smag

Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6740
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Oksekød, magert
1 tsk.
Peber, friskkværnet
20 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 tbsp.
Rodfrugtsalt
Hakkebøf m. anderledes smag

Der er efterhånden kommet mange nye spændende salte på markedet. Her har jeg valgt at bruge rodfrugtsalt, som viste sig at være særdeles velsmagende.
Ælt det hakkede oksekød med rodfrugtsalt og peber, form 4 lige store og høje bøffer.
Lad bøfferne stå og trække, mens de stegte løg forberedes. Se hvordan her: https:/stegte-loeg-saadan-goer-du-4732/
Tag løgene af panden og tilsæt margarinen.
Når margarinen er bruset af, kommes hakkebøfferne på. Steg ved jævn varme, så de ikke koger.
En hakkebøf skal stege 1 minut for hver millimeter, den er tyk. Hakkebøffer på 1,5 cm skal altså stege i 15 minutter (7-8 minutter på hver side.)
Mens bøfferne hviler, koges panden af med oksebouillon og en slat fløde… jævn sovsen med majsstivelse rørt i vand, tilsæt kulør til den ønskede farve er opnået. Smag til med salt og peber.
Server bøfferne med stegte løg, sovs, kartofler og grønsager.


2 comments

  1. Den ukendte kok sagde på marts 16, 2014

    har lige en bemærkning og det

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på marts 19, 2014

    Hej Gynther

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?