Hakkebøf med hvidløg og basilikum

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6570
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
250 g
Oksekød, middelfedt
2 stk
Basilikumblade, frisk
400 g
Pasta - skruer, penne
30 g
Parmesan, frisk
2 stk
Oregano, frisk, kviste
4 tbsp.
Pesto, rød eller grøn
Hakkebøf med hvidløg og basilikum

Form det hakkede oksekød som en flad bøf. Pres et fed løg og hakket basilikum (en gren godt med blade) på midten af kødet. Rul kødet godt sammen og afslut med at gøre lidt flad. Bøfferne skal endvidere krydders med salt og peber.
Steges på panden i ca. 10 min. Det passer med den tid det tager for at koge en god pasta!
Tilbehør – vi valgte pasta, der blev vendt i en god pesto samt fint hakket oregano. Sluttelig en gang frisk revet parmesanost.
Hurtig, let og frisk ret med krydderurter fra haven.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?