Hamburgerryg i fad

Bedømmelse: 2.0/5. Fra 6 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Jul
Visninger
20090
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
5 stk
Soltørrede tomater i olie
250 g
Friske champignon
2 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
200 g
Spinat- frisk eller dybfrost
500 g
Hamburgerryg, kogt
100 g
Smelteost, revet ost 30+
20 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Hamburgerryg i fad

Rester fra julen kender vi vist alle til, her er en lækker ret med overskydende hamburgerryg.
Optø spinaten i bunden af en gryde med en lille smule margarine.
Læg den i bunden af et smurt ildfast fad.
Læg skiver af hamburgerryg ovenpå.
Svits rensede champignon skåret i kvarter på en pande med lidt margarine.
Tilsæt soltørrede tomater skåret i strimler (brug gerne lidt af olien)
Hæld fløden over og lad det småsimre i et par minutter.
Hæld blandingen over hamburgerryggen og spinaten.
Sæt i en 210 grader forvarmet ovn i 30 minutter.
Drys ost over og giv retten yderligere 10 minutter, så osten er smeltet og gylden.
Server retten med pastaskruer eller jasminris.Note: Det er ikke en fejl, jeg ikke har brugt salt og krydderier. Retten er både salt og smagsfuld nok i sig selv.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?