- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
Jul - Visninger
- 20090
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 7, 2011
Rester fra julen kender vi vist alle til, her er en lækker ret med overskydende hamburgerryg.
Optø spinaten i bunden af en gryde med en lille smule margarine.
Læg den i bunden af et smurt ildfast fad.
Læg skiver af hamburgerryg ovenpå.
Svits rensede champignon skåret i kvarter på en pande med lidt margarine.
Tilsæt soltørrede tomater skåret i strimler (brug gerne lidt af olien)
Hæld fløden over og lad det småsimre i et par minutter.
Hæld blandingen over hamburgerryggen og spinaten.
Sæt i en 210 grader forvarmet ovn i 30 minutter.
Drys ost over og giv retten yderligere 10 minutter, så osten er smeltet og gylden.
Server retten med pastaskruer eller jasminris.Note: Det er ikke en fejl, jeg ikke har brugt salt og krydderier. Retten er både salt og smagsfuld nok i sig selv.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.