- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 80 personer
- Kategori
- Buffet
Jul - Visninger
- 4155
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 5, 2011
En ret som led i en julefrokost til mange. Se evt. ”Hjælp til stor julefrokost (80 personer)” https:/hjaelpstor-julefrokost-80-personer-5180/
Kom hamburgerryggen i en gryde med kogende vand.
Skum af… når den koger igen. Kog ved lav varme i 30-45 minutter.
Kernetemperaturen skal være 60 grader.
Lad hamburgerryggen stå i gryden, som er taget væk fra komfuret i 20 minutter.
Når den skal skæres, skal det være i tynde skiver.Grønlangkål:
Optø den frosne grønkål i en si.
Smelt margarinen i en gryde og tilsæt kålen.
Svits kålen i ca. 10 minutter under konstant omrøring, så overskydende væde fordamper
Tilsæt fløde, eddike og sukker.
Lad simre indtil fløden tykner… smag til med ekstra sukker, eddike og salt.
Server evt. brunede kartofler til… 7 glas-kartofler er nok.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.