Hamburgerryg med rodfrugter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5974
Pris pr. Portion
25.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
800 g
Hamburgerryg, røget
2 stk
Løg eller zittauerløg
9 stk
Laurbærblade
2 stk
Pastinak
Hamburgerryg med rodfrugter

En let gæstemenu, da alt kan være forberedt inden gæsterne kommer og opvasken bliver beskeden.Rodfrugter
Kartoflerne vaskes og skæres på langs.
Hvidløgene klargøres – de skal være hele.
De øvrige grønsager skralles og skæres i stykker, der passer til kartoffelstykkerne – alle grønsagerne skal helst have nogenlunde samme størrelse.
Alle grønsager hældes i en plastpose sammen med olie chili, salt og peber. Lad det trække – massere posen flere gange. Jeg benyttede en selvstændig pose til rødbederne, da jeg ville undgå at farven fra rødbederne blandende sig med de øvrige rodfrugter.
Kom dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader – det er let at mærke om de er møre.
Hamburgerryg
Vi brugte en hamburgerryg der ikke var “pumpet” med vand. Smager bedre, men koster også lidt mere.
Hamburgerryggen koges i en time sammen løg og laurbærblade.
Serveringstips: Smelte smør med persille


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?