Havbars m. sesam-panering

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3414
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
2 dl
Hvedemel
3 dl
Rasp
1 tbsp.
Citronskal, revet
1 dl
Sesamfrø
2 stk
Havbarsfileter
Havbars m. sesam-panering

Havbarsen er en middelfed fisk med meget få ben. Den er fast i konsistens og meget mættende i forhold til mange andre fisk. Her har jeg valgt at bruge fileter.
Havbarsen skylles og duppes tør med køkkenrulle.
Vendes i blandet rasp, sesamfrø, citronskal, salt og peber.
Dyppes i meljævningen… og vendes endnu engang i raspblandingen.
Lad havbarsen stå i ca. 10 minutter, så paneringen når at sætte sig.
Med chance for at komme til at lyde som en dårlig ”Brødrene Price” efterligning… skal havbarsene steges i rigeligt smør. Havbarsen må ikke brankes.
Den skal have ca. 5 minutter på hver side… og være gennemstegt.
Server havbarsen med citronskiver, nye kartofler, let kogte gulerødder og kaperssovs. Se min opskrift på kaperssovs her: https://www.vildmedmad.dk/tun-boeffer-m-loeg-kaperssovs-4737/
Persillesovs er også en mulighed. Se min opskrift her: https://www.vildmedmad.dk/aborre-m-persillesovs-nye-kartofler-4802/


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?