- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3414
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 26, 2011
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 dl
- Hvedemel
- 3 dl
- Rasp
- 1 tbsp.
- Citronskal, revet
- 1 dl
- Sesamfrø
- 2 stk
- Havbarsfileter
Havbarsen er en middelfed fisk med meget få ben. Den er fast i konsistens og meget mættende i forhold til mange andre fisk. Her har jeg valgt at bruge fileter.
Havbarsen skylles og duppes tør med køkkenrulle.
Vendes i blandet rasp, sesamfrø, citronskal, salt og peber.
Dyppes i meljævningen… og vendes endnu engang i raspblandingen.
Lad havbarsen stå i ca. 10 minutter, så paneringen når at sætte sig.
Med chance for at komme til at lyde som en dårlig ”Brødrene Price” efterligning… skal havbarsene steges i rigeligt smør. Havbarsen må ikke brankes.
Den skal have ca. 5 minutter på hver side… og være gennemstegt.
Server havbarsen med citronskiver, nye kartofler, let kogte gulerødder og kaperssovs. Se min opskrift på kaperssovs her: https://www.vildmedmad.dk/tun-boeffer-m-loeg-kaperssovs-4737/
Persillesovs er også en mulighed. Se min opskrift her: https://www.vildmedmad.dk/aborre-m-persillesovs-nye-kartofler-4802/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.