Havkat koteletter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3779
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 tbsp.
Olivenolie
1 tsk.
Sennep, dijon
4 stk
Havkat, koteletter
2 stk
Hvidløg, fed
2 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 bdt.
Persille, frisk
4 dl
Ris, parboiled (løse ris)
25 g
Smør, saltet

Hak hvidløget, varm olien op på panden og svits hvidløget i det
Hak persillen og svits det sammen med hvidløget
Bring risene i kog og lad dem koge efter anvisningen
Smelt smørret på en anden pande og steg koteletterne fem min. på hver side
Tag koteletterne af panden og lad dem stå i et ildfast fad i ovnen ved 100 grader mens resten tilberedes
Tilsæt fløden til smørret fra koteletterne og kog det ind
Bland lidt salt og peber i fløden sammen med senneppen
Tag fisken ud og hæld sovsen over sammen med hvidløget og persillen
Server med ris


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?