- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3779
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
- 1 1/2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
- 4 stk
- Havkat, koteletter
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 4 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 25 g
- Smør, saltet
Hak hvidløget, varm olien op på panden og svits hvidløget i det
Hak persillen og svits det sammen med hvidløget
Bring risene i kog og lad dem koge efter anvisningen
Smelt smørret på en anden pande og steg koteletterne fem min. på hver side
Tag koteletterne af panden og lad dem stå i et ildfast fad i ovnen ved 100 grader mens resten tilberedes
Tilsæt fløden til smørret fra koteletterne og kog det ind
Bland lidt salt og peber i fløden sammen med senneppen
Tag fisken ud og hæld sovsen over sammen med hvidløget og persillen
Server med ris
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.