- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 600 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert
Jul
Madpakke
Natmad - Visninger
- 4053
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 25, 2009
- 1/4 kg
- Havregryn
- 9 tbsp.
- Kaffe, drikkeklar
- 200 g
- Sukker (melis)
- 100 g
- Smør, saltet
- 50 g
- Cacaopulver
- 2 tbsp.
- Rom, mørk
- 1 stk
- Krymmel
VIDEO-OPSKRIFT! På linket herunder kan du se en video som trin for trin følger dig igennem opskriften.http://www.youtube.com/watch?v=uMbAqvWVVl8Havregrynskugler / Romkugler
1) Hvis smøret er lunt, er det meget nemmere at røre ud pr. håndkraft (med mindre du bruger en røremaskine, så betyder det i givet fald ikke noget).
2) Bland alle ingredienser sammen og rør godt rundt indtil alt er rørt meget godt sammen.
3) Når dejen er færdig stilles den køligt / i køleskabet natten over.
4) Dejen tages fra køl og trilles i små kugler.
5) Kuglerne vendes i f.eks. kokusrasp eller forskellige typer af krymmel alt efter smag og behag.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.