- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3971
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2009
- 1 dl
- Havregryn
- 1/2 dl
- Kartoffelmel
- 1 stk
- Æg
- 1/2 dl
- Sukker
Fremgangsmåde:
1. Pisk æg alene, tilsæt sukker, pisk til det er fyldigt
2. Vend mel og havregryn forsigtigt i.
3. Sæt dejen på melet plade med 2 teskeer (ikke for tæt).
4. Bages ved 200 grader i ca. 8 minutter
5. Kagerne afkøles på rist.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.