- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 95 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 685
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Kylling
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Rosmarin, kviste
Skær citronen i skiver
Gnid kyllingen med salt og peber indvendig og udvendig
Pensl kyllingen med lidt olie og læg citronskiver på brystet
Drys med frisk rosmarin
Læg kyllingen i et ildfast fad og hæld lidt vand ved
Varm ovnen op til 200 grader og brun kyllingen i et kvarter
Skru ned på 180 grader og lad den stege færdig i knap en time
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.