- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2357
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 12, 2009
- 1 stk
- Timian, kviste (frisk)
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
- 1 1/3 kg
- Kylling
- 1 dl
- Vand
Varm ovnen op til 200 grader.
Rens kyllingen og gnid den med salt og peber indvendig og udvendig.
Læg timian og basilikum ind i kyllingen.
Læg kyllingen i et ildfast fad, hæld lidt vand ved og sæt den midt i ovnen.
Steg kyllingen mellem tre kvarter og en time til den er mør.
Lad kyllingen hvile lidt inden den skæres ud.
stegepose