- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2993
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
- 1 stk
- Fennikel, knold, rå
- 1 dl
- Bouillon, grønsags
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 500 g
- Hellefisk
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 4 stk
- Porre
- 50 g
- Smør, saltet
Del fisken i portionsrette stykker
Skær porren i skiver og fenniklen i stave
Smør et ildfast fad og fordel grønsagerne
Læg hellefisken ovenpå og dryp saft fra citronen ud over
Hæld bouillon ved, krydr med salt og peber og bag fisken og grønsagerne tildækket ved 200 grader i 25 min.
Kog kartoflerne møre
Drys persillen over fisken og server det sammen med kartofler og lidt smør
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.