Hellefisk med fennikel og porre

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2993
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Fennikel, knold, rå
1 dl
Bouillon, grønsags
1 stk
Citron - gerne økologisk
500 g
Hellefisk
1 bdt.
Persille, frisk
4 stk
Porre
50 g
Smør, saltet

Del fisken i portionsrette stykker
Skær porren i skiver og fenniklen i stave
Smør et ildfast fad og fordel grønsagerne
Læg hellefisken ovenpå og dryp saft fra citronen ud over
Hæld bouillon ved, krydr med salt og peber og bag fisken og grønsagerne tildækket ved 200 grader i 25 min.
Kog kartoflerne møre
Drys persillen over fisken og server det sammen med kartofler og lidt smør


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?