Hindbær-vacherin

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
135 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Dessert
Visninger
2013
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Start med at tegne tre rektangler a 10×25 cm på bagepapir. Læg det på en bageplade. Pisk æggehviderne stive til de kan stå i toppe når du fjerner piskerisene. Bland halvdelen af sukkeret i lidt ad gangen og pisk til det stift og blankt. Bland resten af sukkeret sammen med maizenaen og 25 g revet chokolade. Vend blandingen i de stive æggehvider. Hæld det hele i en sprøjtepose med et hul på 1 cm. I firkanterne på bagepapiret sprøjter du tynde streger på den korte led med marengsmassen tæt op ad hinanden så firkanterne bliver fyldt ud.  Bag det ved 140 grader i halvanden time. Lad dem køle af i ovnen før de tages ud og tag dem så af bagepapiret. Smelt 175 g chokolade og fordel det meste (gem lidt til pynt) på to af marengsbundene. Pisk flødeskummet og rens hindbærrene. Læg 1/3 af flødeskummet på en af bundene med chokolade efterfulgt af hindbær. Læg den anden bund med chokolade ovenpå og læg så 1/3 flødeskum og hindbær oven på. Læg den sidste bund øverst og slut af med flødeskum og hindbær. Lav et fint mønster af den smeltede chokolade på toppen. Det er nemmest hvis du starter med at lægge den første bund på det fad du vil servere kagen/desserten på.



Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?