Hindbærsorbet

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
275 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Visninger
3409
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Hindbærsorbet

Vand og sukker hældes i en gryde og bringes i kog. Det skal simre i fem minutter og skal så køle lidt af. Bland så saften fra citronen og hindbærrene i. Blend det med en blender og hæld det i en form. Rør i den hver halve time til massen er grødet. Pisk så æggehviderne og vend dem i massen og lad sorbeten blive helt frossen. Hindbærsorbeten kan eventuelt serveres med frisk frugt til.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?