- Forberedelsestid
- 50 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 22518
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 19, 2010
- 2 tbsp.
- kakaopulver
- 150 g
- Margarine
- 150 g
- Hvedemel
- 1 tsk.
- bagepulver
- 3 stk
- Æg
- 3 tbsp.
- Sødmælk
- 150 g
- Sukker (melis)
- 2 stk
- Æggehvide
- 125 g
- Sukker (melis)
- 2 tsk.
- vanillesukker
Ingredienser i dejen:150 g margarine150 g sukker3 æg2 spsk. kakao150 g hvedemel1 tsk. bagepulver3 spsk. mælkfyld:
æggehvider 2
sukker 125
vanilie 2 tsk (pulver)
Hvordan man laver det.
Margarinen og sukker røres blødt. Æggene røres i ét ad gangen. Kakao-, bagepulver, hvedemel og mælk blandes i dejen.Dejen hældes i en bradepande (30 gange 40 cm stor) beklædt med bagepapir og fordeles ud med en dejskraber. Kagen bages i knapt 10 minutter i en 225 grader varm ovn.Vend kagen ud på sukkerdrysset papir og lad den afkøle. Kagen skæres i to lige store dele. Den ene halvdel smøres med creme og den anden del lægges derefter ovenpå.
Fyld lavning:
Man pisker æggehvider også putter man sukker i lidt ad gangen også vanilie.også til man kan vende det på hovdet.af sig selv og det ikke ryger ud. Også køler man lidt 5 min ca,
God Fornøjlse Knus Denice og Katrine
den er fantastisk
Den tror jeg, at jeg vil
Jeg elsker at bage denne
Hvor mange stykker bliver der
Hey allesammen.
Hej allesammen. Vi brugte
Kan vi ikke se et rigtigt
Hej Anja.
Hvor mange stykker er en
Der er til ca. 10
Skal man spelte margarinen?
Opskriften er super! !! De
Hej jeg syntes opskriften ser
De smager super. Men at kalde