- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Visninger
- 1453
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 22, 2009
- 500 g
- Hvedemel
- 6 tbsp.
- Sesamfrø, hele, tørrede
- 1 tsk.
- Sukker
- 50 g
- Bagegær
- 2 dl
- Skummetmælk
- 2 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 dl
- Olivenolie
Lun mælken (der kan bruges vand i stedet) til håndvarmt og rør gæren sammen med sukker og det ene æg. Rør mel og salt i. Ælt dejen – den skal være smidig men ikke for klistret eller for tør. Det er en god ide at tilsætte mel af flere omgange.Lad dejen hæve i ca. 30 min. i en skål med et fugtigt klæde over. Ælt luften ud af dejen. Del dejen og form dem som boller. Læg dem på bagepladen hvor de trykkes flade.
Lad dem hæve ca. 25 min. med et fugtigt klæde over. Lige inde de skal i ovnen pensles bollerne med æg ( kom ægget i en kop og pisk det let med en gaffel) og drysses med sesamfrø.
Bollerne skal bages ved ca. 225 grader i ca. 10 min.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.