- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3541
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 29, 2010
- 6 stk
- Æggehvide, pasteuriseret
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 120 g
- Sukker (melis)
- 1/2 l
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 6 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
Pisk æggeblommer, sukker og vanille i 10-15 min. til det er næsten hvidt æggesnaps, vigtigt at du pisker så længe da du ellers kan få krystaller i den færdige is. Pisk fløden og vend den forsigtigt i æggesnapsen, pisk hviderne stive (så du kan vende skålen på hovedet uden de falder ud) fold dem forsigtigt i til sidst. Du kan evt. tilsætte (dette gøres inden du vender fløde og hvider i æggesnapsen) hakket chokolade, rosiner, knækket Daim, marcipan, nødder eller hvad du lige har lyst til – kun din fantasi sætter grænsen. Fryses i 5-8 timer
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.