Hjemmelavet flødeis

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Dessert
Visninger
3541
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 stk
Æggehvide, pasteuriseret
2 tsk.
vanillesukker
120 g
Sukker (melis)
1/2 l
Fløde 38 %, Piskefløde
6 stk
Æggeblomme, pasteuriseret

Pisk æggeblommer, sukker og vanille i 10-15 min. til det er næsten hvidt æggesnaps, vigtigt at du pisker så længe da du ellers kan få krystaller i den færdige is. Pisk fløden og vend den forsigtigt i æggesnapsen, pisk hviderne stive (så du kan vende skålen på hovedet uden de falder ud) fold dem forsigtigt i til sidst. Du kan evt. tilsætte (dette gøres inden du vender fløde og hvider i æggesnapsen) hakket chokolade, rosiner, knækket Daim, marcipan, nødder eller hvad du lige har lyst til – kun din fantasi sætter grænsen. Fryses i 5-8 timer


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?