Hjemmelavet frikadellesandwich m/ rødbede-agurkesalsa

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Hovedret
Madpakke
Natmad
Visninger
8239
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
500 g
Hakket kalv og flæsk, 18 %
2 tbsp.
Rapsolie
1 dl
Rasp
2 tbsp.
Hvedemel
2 knsp.
Peber, friskkværnet
2 tsk.
Salt, groft
2 dl
Vand
50 g
Rødbede, konserves
2 dl
Mayonnaise
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Agurk
8 stk
Miniflutes, grove
Hjemmelavet frikadellesandwich m/ rødbede-agurkesalsa

Hjemmelavet frikadelle-sandwich, med frisk tilbehør:
Frikadeller: Rør en fars af de nævnte ingredienser, og krydder evt. med ekstra krydderier efter smag (kanel, allehånde, krydderurter). Farsen skal ikke være for fast i konsistensen. Form til store frikadeller, og steg dem ca. 15 minutter på hver side, skal være gennemstegte.
Rødbede-agurkesalsa: Hak agurk, syltede rødbeder og rødløg i små tern, og krydr med et knips salt og peber fra kværn.
Rør en dip af hellmanns mayonnaise, citronsaft, dijonsennep og lidt revet hvidløg.
Smør hjemmelavede lune miniflutes med kryddermayo, skær lune frikadeller i skiver, og kom salsaen ovenpå.
Serveres med hjemmelavede chili-grovfritter og kryddermayo.
Se opskrift på miniflutes: https:/miniflutes-kuvertbroed-grove-4882/
Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?