- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1979
- Pris pr. Portion
- 50.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 18, 2013
- 7 dl
- friske basilikumblade
- 2 dl
- olivenollie
- 100 g
- pinjekerner
Skyl basilikumbladene og put dem i en blender.
tilsæt resten af dine ingredienser men hold 1/3 olie tilbage,
den kan du nemlig spæde til med i forhold til den ønskede konsistens.
I stedet for pinjekerner kan du anvende mandler eller som jeg gjorde halvt af hver. Den ægte pesto er udelukkende med pinjekerner.
Smag pestoen til med salt og peber og juster konsistensen med resten af olivenolien. Jeg anvendte ca. 150 g parmesanost hvilket har betydning for tilsætnigen af salt.
Det eneste problem der er med hjemmelavet pesto er, at du ikke kan spise en “kedelige” købepesto fra Netto mere, de smager simpelthen ikke godt nok fremover;-)Tjek evt. den lille film fra KitchenGo HER hvor fremgangsmåden for Pesto vises.