- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Hovedret - Visninger
- 8374
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 12, 2009
- 500 g
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 100 g
- Champignon
- 1 tsk.
- Sukker
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 200 g
- Mozzarella revet
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 400 g
- Tomat, flået, konserves
- 200 g
- Bacon i skiver, rå
- 375 g
- Hvedemel
- 125 g
- fuldkornshvedemel
- 25 g
- Bagegær
- 3 dl
- Vand
- 3/4 tsk.
- Salt, groft
- 1 1/2 tbsp.
- Olivenolie
Min super opskrift på hjemmelavet pizza med oksekød og bacon.
Her er der pizza til 1 bradepande.Pizzadej
Vandet varmes (f.eks. i mikroovnen) til det er lunkent (fingervarmt) og gæren udrøres i vandet. Salt, mel (gem ½ dl mel) og olie tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Dejen justeres nu med mel indtil dejen ikke klæber til hænderne længere.
Stil nu dejen til hævning i en overdækket skål i ca. 60 min.
Pizzasauce og fyld
Skræl løget og pil hvidløgene og tilsæt det til de de flåede tomater. Dertil tilsættes sukker og oregano. Det hele opvarmes nu enten i en gryde (10 min) eller i en beholder i mikroovnen (5 min på max. effekt). Den varme sauce blendes nu med en stavblender.
Oksekødet brunes på panden – kødet smages til med salt og peber.
Champignon og peberfrugt renses og skæres i skiver.Tilberedning af pizzaen
Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse. Dejen lægges i bradepanden og pizzasaucen fordeles over bunden. Herefter tilsættes oksekød, bacon og grøntsager og til slut drysses revet mozzarellaost henover.
Pizzaen bages nu på midterste rille i 30 min. ved 200 grader (alm. ovn).Severing af pizzaen
Der drysses oregano henover pizzaen og man kan også give et stænk olivenolie.
ville helt klart undlade