- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 5041
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 1 stk
- Rødkål
- 75 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 400 g
- Ribsgele
- 1 dl
- Hvidvinseddike
Vil man gøre lidt ekstra ud af julemaden er rødkålen et godt sted at starte. Det gør julemiddagen ekstra god.
Start med at skære rødkålen i fire kvarte så du kan få selve stokken ud. Snit så rødkålen forholdsvis fint. Varm smørret op i en gryde og lad det blive gyldent. Nu skal du vende rødkålen i gryden, mens du blander hvidvinseddike, ribsgele, vand og salt i gryden. Lad rødkålen koge stille og roligt i en time, hvor du rører jævnligt i det. Put det i en skål og server den.
God appetit.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.