- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2169
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 19, 2011
- 2 tbsp.
- Tomatkoncentrat
- 3 stk
- Æg
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 300 g
- Durummel
Bland melet sammen med æg, olie og tomatkoncentrat. Justér selv farve med tomatkoncentraten. Pisk æggene med en gaffel i melet, dejen æltes godt igennem med hænderne i ca. 10- 15 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en blød overflade. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistret, så tilsæt lidt mere mel. Lad dejen hvile i ca. 60 minutter, dækket af husholdningsfolie, i køleskabet. Hvorefter den udrulles på en pastamaskine. Dejen rulles igennem pastamaskinens valser op til 7 gange, så der dannes tilpas tynde plader (ca. 1 mm). Dejpladerne skæres i tynde strimler.Lad strimlerne tørre i ca. ½ time.Den friske pasta koges i 3-4 minutter i rigeligt saltet vand tilsat olie. Istedet for pastamaskine kan der bruges en meget tung kagerulle til at rulle dejen ud med. Det er meget hårdt da dejen er meget elastisk.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.