Hjemmelavet yoghurt

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Visninger
1317
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 dl
letmælk
1 1/2 tbsp.
Yoghurt naturel

Start med at hælde mælken i en gryde og kog den så op. Tag gryden af blusset og lad mælken køle ned til 37 grader. Bland yoghurten i mælken og pisk det godt sammen. Find en flaske frem med en stor åbning. Hæld mælken over i den og luk den helt tæt til. Stil det lunt i ti timer uden at åbne for flasken. Så er yoghurten klar til at blive spist. Den kan holde sig fire dage på køl. Næste gang du vil lave en portion kan du bruge lidt af denne portion til at blande i mælken.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?