- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4113
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 4, 2010
- 1 dl
- Sukker
- 5 dl
- Vand
- 1 1/2 l
- Rapsolie
- 4 stk
- Bagekartofler
Skræl bagekartoflerne, og skær dem i “stænger” ca. 1 cm på hver kant.
Opløs sukkeret i en skål med det kolde vand, og læg fritterne ned i vandet.
Efter ca. 30 min tag fritterne op og tør dem grundigt med køkkenrulle.
Varm olie i frituren op til 190 grader. Smid fritterne i og lad dem stege i 3 minutter.
Tag nu fritterne op og tør dem grundigt med køkkenrulle igen og lad dem stå i minimum 5 minutter – gerne længere.
Når fritterne er helt tørre steg dem i frituren igen i 3-4 minutter indtil de er gyldne.
Tag fritterne op og tør dem igen og salt dem straks – så forbliver pommes frites sprøde!
Se en video om hvordan man selv laver pommes frites her: http://politiken.tv/tjek_dk/tvmad/article685312.ece
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.