- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 170 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 8131
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 19, 2012
- 2 dl
- Sødmælk
- 2 tbsp.
- Roquefort, 50+
- 5 dl
- Vand
- 2 stk
- Æble / æbler
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 1/2 tbsp.
- Hvedemel
- 3 stk
- Svinehjerte
- 1 tsk.
- Timian, tørret
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 8 skive(r)
- bacon
Trim og skyl kødet godt… tør det og skær i tern.
Hak løg fint.
Sprødsteg bacon på en tør pande og læg på fedtsugende papir.
Rist kødet i baconfedet (evt. af flere omgange)
Tilsæt løgene… og lad dem svitse gyldne og klare.
Tilsæt peber, timian og salt… vær dog opmærksom på, baconfedet er saltet.
Hæld vand på… evt. bouillon. Og lad retten simre i 1½ time.
Tilsæt roquefort… og lad det smelte.
Skræl æblerne og skær dem i tern.
Ryst en jævning af mel og mælk… og hæld den i gryden under konstant omrøring.
Hæld æblerne i… og lad sovsen simre i 5 minutter.
Tilsæt evt. en anelse kulør, hvis farven er for fimset.
Server retten med sprødstegt bacon på topppen.
Kogte asparges kartofler og en god salat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.