Hjerter i tomat-flødesovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7549
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Svinehjerte
1 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
2 tbsp.
Rapsolie
1 tbsp.
Koncentreret tomatpuré
Hjerter i tomat-flødesovs

Hjerter er en “enten eller” ret. Har man aldrig smagt hjerter, er det billigt mad at eksperimenterer med.
Start med at rengør hjerterne for blod og årer.
Skær dem i store tern og brun dem i olien.
Skær imens løget i tynde både og hak hvidløgsfedet.
Tilsæt løg og tomatpuré… bland det hele godt.
Hæld vand ved, så det lige dækker.
Lad retten simre under låg i ca. 50 minutter.
Jævn retten med meljævning.
Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.
Retten serveres med kartoffelmos.Serveringsforslag:
Som tilbehør syltede squash. Find min opskrift her: https:/syltede-squash-3560/
Eller… syltede rødbeder. Find min opskrift her: https:/syltede-roedbeder-3673/


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?