- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 4271
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 6, 2019
- 500 g
- Kogt kyllingekød (uden skind og ben)
- 2 dl
- Mayonnaise
- 250 g
- Champignon
- 1 stk
- Æble
- 1 stk
- groft salt/peber
- 1 stk
- Bacon i strimler

Hønsesalat egner sig perfekt til frokostbordet i december, og det kan bruges som tilbehør til rugbrød eller som ret i sig selv sammen med sprød salat. Denne hønsesalat er nem at lave og kræver kun kort forberedelse, så der er tid til decembers mange andre gøremål og arrangementer.
Den tåler uden problemer at stå i køleskabet igennem 3-4 dage, så den kan nydes i længere tid.
- Rens champignonerne og skær dem i mindre stykker. Varm dem på en pande i lidt olie og lad dem køle af
- Skær eller riv det afkølede kyllingekød og bland det sammen med mayonnaisen
- Kom de stegte champignoner og æbletern i kyllingeblandingen og rør det hele let sammen
- Tilsæt citronsaft og smag hønsesalaten til med salt og peber Vil du smagsforstærke hønsesalaten, kan du stege bacontern og servere det sammen med
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.