Hønsesalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Visninger
1920
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Kogt kyllingekød (uden skind og ben)
2 dl
Mayonnaise
250 g
Champignon
1 stk
Æble
1 stk
groft salt/peber
1 stk
Bacon i strimler
Hønsesalat

Hønsesalat egner sig perfekt til frokostbordet i december, og det kan bruges som tilbehør til rugbrød eller som ret i sig selv sammen med sprød salat. Denne hønsesalat er nem at lave og kræver kun kort forberedelse, så der er tid til decembers mange andre gøremål og arrangementer.

 

Den tåler uden problemer at stå i køleskabet igennem 3-4 dage, så den kan nydes i længere tid.

  1. Rens champignonerne og skær dem i mindre stykker. Varm dem på en pande i lidt olie og lad dem køle af
  2. Skær eller riv det afkølede kyllingekød og bland det sammen med mayonnaisen
  3. Kom de stegte champignoner og æbletern i kyllingeblandingen og rør det hele let sammen
  4. Tilsæt citronsaft og smag hønsesalaten til med salt og peber Vil du smagsforstærke hønsesalaten, kan du stege bacontern og servere det sammen med

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?