- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Høst - Visninger
- 2527
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 9, 2011
Rør gæren ud i lunkent vand, tilsæt salt, surmælksprodukt, olie, fintrevet hokkaido og sigtemel. Ælt hvedmel i lidt ad gangen til dejen er smidig og blød. Sæt til hævning i ca. 45 minutter. Ælt dejen godt igennem og del den 2 lige store dele, lad hvile 5 min. på meldrysset bord. Form 16 boller og sæt dem på bageplade. Rør blødt smør, kanel, kardemomme og sukker sammen. Den anden del af dejen rulles ud med kagerullen til en aflang firkant og kanelsmøret fordeles, dejen rulles og skæres i 10 snegle som trykkes let flade på bagepladen. stil begge plader til efterhævning i ca. 15 min. Brødes pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 – 15 min. Afkøles på rist. Fryseegnet.