Hokkaidosuppe med brieost chili og hvidvin

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Høst
Visninger
1572
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Græskar, hokaido
25 g
Smør, saltet
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 l
Hønsebouillon
2 dl
Hvidvin
150 g
Brieost eller anden fed ost
50 g
Ristede græskarkerner
1 dl
Creme fraiche 18 %
Hokkaidosuppe med brieost chili og hvidvin

Svits løg, chili og græskar uden grønsagerne tager farveTilsæt bouillon og hvidvin og kog retten op. Juster varmen og lad grønsagerne simre i 25-30 minNår grønsagerne er møre, tilsættes brien, suppen må herefter ikke kogeEfter brien er tilsat og har ligget i suppen 5 minutter, blendes suppen og serveres straks med ristede græskarkerne og en lille klat creme fraiche  Tjek evt. filmen på KitchenGo.dk Lettere bliver det ikke!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?