- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Høst - Visninger
- 2751
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 2, 2012
Svits løg, chili og græskar uden grønsagerne tager farveTilsæt bouillon og hvidvin og kog retten op. Juster varmen og lad grønsagerne simre i 25-30 minNår grønsagerne er møre, tilsættes brien, suppen må herefter ikke kogeEfter brien er tilsat og har ligget i suppen 5 minutter, blendes suppen og serveres straks med ristede græskarkerne og en lille klat creme fraiche Tjek evt. filmen på KitchenGo.dk Lettere bliver det ikke!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.