- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2481
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 6, 2009
– Brun og steg kyllingebrysterne på en pande i ca. 10 minutter.
– Sæt imens rødvin, honning og sennep over og koge og lad det koge sammen til en siruplignende konsistens.
– Læg kyllingen i et fad og hæld siruppen over.
– Steg kyllingen færdig i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Timiansauce:
– Skær løgene i tynde skiver og sauter dem i en gryde med smør sammen med timiankvistene.
– Når løgene er blanke og bløde tilsættes hønsebouillonen.
– Lad saucen koge igennem i ca. 10 minutter.
– Sigt sovsen og tilføj smør for at få en lækker konsistens og smag.
– Smag evt. til med salt, peber og frisk timian.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.