Honning glaseret kylling

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2481
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

–       Brun og steg kyllingebrysterne på en pande i ca. 10 minutter.
–       Sæt imens rødvin, honning og sennep over og koge og lad det koge sammen til en siruplignende konsistens.
–       Læg kyllingen i et fad og hæld siruppen over.
–       Steg kyllingen færdig i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.

Timiansauce:
–       Skær løgene i tynde skiver og sauter dem i en gryde med smør sammen med timiankvistene.
–       Når løgene er blanke og bløde tilsættes hønsebouillonen.
–       Lad saucen koge igennem i ca. 10 minutter.
–       Sigt sovsen og tilføj smør for at få en lækker konsistens og smag.
–       Smag evt. til med salt, peber og frisk timian.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?