- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2014
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
- 1 stk
- Æg
- 100 g
- Brun farin
- 250 g
- Hvedemel
- 1/4 tsk.
- Kanel
- 200 g
- honning
- 1/4 tsk.
- Hjortetaksalt
- 50 g
- Sukker (melis)
- 1/4 tsk.
- Ingefær
- 1/2 dl
- letmælk
- 1/4 tsk.
- Nelliker
- 60 g
- Smør, saltet
Bland sukker, honning og smør i en gryde og varm det op ved svag varme til det er en flydende masse. Bland æg og mælk i. Bland de tørre ingredienser i gryden og rør det hele godt sammen. Smør en form og hæld dejen i. Bag honningkagen ved 180 grader i 35 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.