- Forberedelsestid
- 180 minutter
- Tilberedningstid
- 180 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2050
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 28, 2009
Hønsefond
1) Skær løg i kvarte. Hak øvrige grøntsager.
2) Kom alle ingridienser i en stor gryde, hæld vand over og kog op.
3) Skum urenheder og fedt af fra overfladen. Skummet indeholder urenheder og du får en finere fond ved at gøre dette løbende.
4) Skru ned for varmen og lad gryden simre 2 – 3 timer, skum af undervejs.
5) Hæld fonden igennem en si og lad den stå koldt.
6 Fonden kan gemmes i ca. 10 dage i køleskab eller den kan fryses ned. Hvis du vælger at fryse den ned kan poser til isterninger benyttes. Disse gør at du kan tage mindre portioner løbende.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.