- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Påske - Visninger
- 9065
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 3, 2011
- 1 stk
- Asparges, konserves
- 4 stk
- Croissant
- 1 bdt.
- Brøndkarse
- 200 g
- Kyllingbryst (filet), kogt
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 tbsp.
- Aspargesvand
- 2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 bdt.
- Rucolasalat
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Paprika (mild)
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
- 2 tbsp.
- Mayonnaise, fedtreduceret
Hønsesalat:
Kog kyllingbryster i letsaltet vand under låg i 10-12 minutter (afhængig af størrelsen). Afkøl dem, og skær kyllingekødet i mindre tern. Rør en dressing af cremefraiche, lidt mayonnaise (efter behag), lidt dijonsennep, lidt aspargesvand, citronsaft, og smag til med salt og peber. Kom evt finhakkede forårsløg el. purløg i dressingen. Tilsæt små stykker aspargeshoveder (hvide) og kyllingestykkerne. Lad salaten stå koldt og trække mindst 30 minutter. Skyl rucolasalaten grundigt og afdryp. Skær et snit på langs, i fire store croissanter (fra f.eks. din bager). Læg dem på et fad, eller portions anret. Åbn dem forsigtigt, og fyld lidt rucola blade ned i. Kom to el. tre spiseskefulde hønsesalat ovenpå. Drys med paprika, og pynt af med en dusk brøndkarse. Retten er god både som forret og en del af en frokost menu.
Kan også serveres på ristet toast, eller rugbrød. Hvis man har kylling fra dagen før, er det oplagt at bruge i salaten.
Se min opskrift på hurtigt rugbrød: https:/hurtigt-rugbroed-4412/
Velbekomme!
bare god men hvordan
bare god men hvordan
bare god men hvordan
bare god men hvordan
bare god men hvordan
bare god men hvordan
bare god men hvordan