- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Madpakke
Morgenmad / Brunch
Tilbehør - Visninger
- 4115
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 7, 2011
- 1 tsk.
- kardemomme
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 2 tbsp.
- Blå birkes
- 50 g
- Bagegær
- 2 dl
- letmælk
- 50 g
- Smør, saltet
- 6 dl
- Hvedemel
Lækre smørbagte horn, lavet af thebolledej og drysset med blå birkes (16 stk.):
Smelt smør, hæld mælken ved og rør ud med gær. Tilsæt salt, sukker, kardemomme og et æg.
Rør melet i lidt af gangen, og ælt dejen glat. Lad dejen hæve i 45 minutter.
Ælt dejen igennem, og del den i to stykker. Rul hver del ud i til en rund form, og skær den i otte dele (som en pizza). Rul hvert stykke fra den brede ende, til et horn, og læg på en plade med bagepapir.
Efterhæv hornene i 20 minutter, pensl med æg el. mælk, og drys med blå birkes. Man kan vælge kun at drysse halvdelen, så man har to slags horn.
Bages i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 12-15 minutter.
Serveres til brunch og ostebord m.m.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.