Horn m/ blå birkes

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Madpakke
Morgenmad / Brunch
Tilbehør
Visninger
4115
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
kardemomme
1 tsk.
Salt og peber
2 tbsp.
Blå birkes
50 g
Bagegær
2 dl
letmælk
50 g
Smør, saltet
6 dl
Hvedemel
Horn m/ blå birkes

Lækre smørbagte horn, lavet af thebolledej og drysset med blå birkes (16 stk.):

Smelt smør, hæld mælken ved og rør ud med gær. Tilsæt salt, sukker, kardemomme og et æg.

Rør melet i lidt af gangen, og ælt dejen glat. Lad dejen hæve i 45 minutter.

Ælt dejen igennem, og del den i to stykker. Rul hver del ud i til en rund form, og skær den i otte dele (som en pizza). Rul hvert stykke fra den brede ende, til et horn, og læg på en plade med bagepapir.

Efterhæv hornene i 20 minutter, pensl med æg el. mælk, og drys med blå birkes. Man kan vælge kun at drysse halvdelen, så man har to slags horn.

Bages i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 12-15 minutter.

Serveres til brunch og ostebord m.m.

Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?