- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 160 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1717
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2009
Rens kyllingen og læg den i en gryde. Hæld vand over, så kyllingen er dækket og bring den i kog. Fjern skum og urenheder, som kommer til overfladen. Lav suppevisken ved at binde porretop, selleritop og persillen sammen. Læg den i gryden sammen med salt. Sæt nellikerne i løget og læg også det i. Lad det simre under låg. Skræl gulerødder og selleri, skær dem i grove stykker og læg dem i suppen. Lad suppen simre videre i tyve min og tag så gulerødder og selleri op igen. Lad igen suppen simre videre til kyllingen er mør – mellem halvanden og to en halv time. Tag kylling, suppevisk og løg op. Suppen sies og fedt fjernes far overfladen. Lad suppen koge lidt ind. Porre, gulerødder og selleri skæres i mindre stykker og blandes i suppen.Smag til med salt og peber.