Høsekødssuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
160 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1717
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Rens kyllingen og læg den i en gryde. Hæld vand over, så kyllingen er dækket og bring den i kog. Fjern skum og urenheder, som kommer til overfladen. Lav suppevisken ved at binde porretop, selleritop og persillen sammen. Læg den i gryden sammen med salt.  Sæt nellikerne i løget og læg også det i. Lad det simre under låg. Skræl gulerødder og selleri, skær dem i grove stykker og læg dem i suppen. Lad suppen simre videre i tyve min og tag så gulerødder og selleri op igen. Lad igen suppen simre videre til kyllingen er mør – mellem halvanden og to en halv time. Tag kylling, suppevisk og løg op. Suppen sies og fedt fjernes far overfladen. Lad suppen koge lidt ind. Porre, gulerødder og selleri skæres i mindre stykker og blandes i suppen.Smag til med salt og peber.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?