- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2362
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 28, 2011
- 2 dl
- Græsk youghurt 10%
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tbsp.
- Friske korianderblade
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 100 g
- Brune linser, tørrede, rå
- 4 stk
- Kyllingebryst, filet
- 1 stk
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 35 g
- Garam Masala, krydderi
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Squash, zucchini
1. Start med at kog linserne. Følg instruktionerne på posen og kog linserne sammen med bouillonen.
2. Skær kyllingen i tynde skiver, vend den i 1 spsk. olie og garam masala (gerne i en plastikpose). Steg herefter kyllingen i en varm wokpande.
3. Skær zucchini i lange tynde skiver og blande det sammen med 1 spsk. olie, knust hvidløg, salt og peber. Vend det ned i wokpanden sammen med kyllingen. Kom linser, hakket koriander og citron hen over.
4. Rør yoghurt, hvidløg, koriander, citron, salt og peber sammen og spis til wokken.
Hej Kajsa.
Hej Pia.