- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch
Natmad
Sommer - Visninger
- 1361
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2011
Anderledes hotdogs der smager af noget: Brug Frankfurter, Ringrider-pølser el. køb hjemmelavede krydderpølser hos slagteren. Køb amerikanske hotdog-brød, de er ekstra lækre.
Steg løgstrimler mørke og sprøde i lidt olie, sukker og salt, og læg på fedtsugende papir, spred dem lidt når de er afkølede.
Rør eddike og sukker op med lidt vand, salt og peber, og kom tyndtskårne agurkeskiver i, sammen med hakket rød peber. Lad det trække en halv time.
Rør en god ketchup op med karry, revet hvidløg og evt. revet ingefær.
Skær skrå snitter på begge sider af pølserne, før de skal på grillen, ser festligt ud. Steg dem mørke og sprøde. Varm brødene hurtigt på grill el. i ovnen når pølserne er færdige.
Stil alt tilbehør på bordet, så alle selv kan lave deres egne hotdogs. Stil evt. både dijonsennep og almindelig sennep på bordet.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.