- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3016
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 14, 2009
- 1 g
- Kokosmælk
- 1 skive(r)
- Svinemørbrad, afpudset
- 2 dl
- Banan/er
- 1 bdt.
- Ananas, konserves
Hurtig og nem mad med kokosmælk:
1 afpudset svinemørbrad (man kan anvende kalkun/kyllingefilet)
1 dåse kokosmælk
EVt. lidt madlavningsfløde
karry
1-2 bananer
1 dåse ananas i tern
Kødet skæres i tern, brunes og hældes i et lille ildfast fad
Kokosmælk, (evt. også lidt madlavningsfløde) hældes over
Masser af karry, lidt salt og peber kommes i
Det røres lidt sammen og ind i ovnen med det – ca. 200 grader – i små 20 minutter.
Bananer skæres i skriver og sammen med ananas kommes det i retten i ovnen de sidste 10 minutter.
Serveres med løse ris, evt. mangochutney, rosiner, søde chili i små skåle (kun fantasien sætter grænser for tilbehør.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.