- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6674
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 16, 2010
- 3 stk
- Løg eller zittauerløg
- 750 g
- Pasta sauce
- 1 dl
- Vand
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 5 tbsp.
- Olivenolie
- 2 kg
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 2 tbsp.
- Oregano, tørret
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Flåede tomater, konserves
Vi var mange der skulle spise – men det var let og hurtigt. Og resultatet var smagfuldt.
Løg og hvidløg hakkes og svitses derefter i olivenolien i gryden i 3 – 4 minutter.
Tilsæt kødet. Adskil kødet af flere omgange med en palet eller grydeske – alt kødet skal brunes.
Pastasause (Dolmio Classico) og de flåedetomater tilsættes og røres sammen med kødet.
Oregano, peber og salt tilsættes – eventuelt tilføres der lidt vand.
Lad det simre i 25 – 30 min. og smag til med salt og peber.
Tilbehør
Vi valgte pasta – det kunne også være spagetti. Gulerødder og ost på toppen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.