- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Morgenmad / Brunch
- Visninger
- 2734
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 2, 2013
- 250 g
- Rabarber
- 180 g
- Syltesukker
- 2 tsk.
- Vaniljesukker
- 1/2 dl
- Appelsinsaft
Rens og skær rabarberne i ca 1 1/2 cm stykker og kom dem i en gryde med appelsinsaften, ( en god juice kan også bruges ) og lad det koge ca. 5 minutter under omrøring. Tilsæt syltesukker og vaniljesukker og kog endnu 5 minutter under omrøring eller indtil rabarberne er næsten udkogt.
Afkøles lidt og kan nu hældes direkte i marmeladeskålen, som naturligvis skal kunne holde til den varme marmelade.
Den smager pragtfuldt til morgen rundstykkerne el. andet og er så hurtig at lave, at man næsten kan lave den, medens man har boller i ovnen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.