- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
Tilbehør - Visninger
- 9531
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 7, 2011
- 1/2 tsk.
- Reven muskat
- 2 1/2 dl
- Creme fine 7%
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 75 g
- Mozzarella, 45+
- 500 g
- Pasta - skruer, penne
- 150 g
- Bacon i skiver
Denne ret er ualmindelig hurtig og let at lave. Den er samtidig velsmagende og kan både bruges som en selvstændig ret og tilbehør til f.eks. kyllinge frikadeller. Nogen vil med rette kalde det den danske version af Carbonara.
Bacon klippes i passende stykker og steges på panden – når det har fået nok læg det på en tallerken.
Kom creme fine på panden. Når det er varmt kommes osten i. Når osten er smeltet skal reven muskat og peber i.
Vandet hældes fra pastaen – pastaen sættes til koges samtidig med man steger bacon.
Pasten hældes på panden og røres rundt i sovsen.
Bacon røres sammen med sovsen og pastaen.
Klar til servering.
En lækker ret. Det er ikke
Smager helt fantastisks:)
der står mozzaraller ost i
Hej Louise,