- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 5583
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 28, 2011
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 4 stk
- Tomater
- 1 bdt.
- Babyspinat
- 1 stk
- Reven mozarellaost
Spinatsalat m/ tomat & mozarella:
Skyl de friske spinatblade grundtigt, læg på et fad. Snit løget i tynde strimler, og skær tynde tomatskiver. Skær mozarellaosten i små stykker. læg tomatskiver på spinaten, drys med løgstrimler og mozarella stykkerne. Dryp over med lidt citronsaft og en god olivenolie. Krydr med salt, peber fra kværn og lidt oregano. Kan serveres som forret med f.eks. grillede ostebrød, eller som tilbehør til hovedrettter.
En dejlig ret, og meget hurtigt at lave.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.