- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Høst
Natmad - Visninger
- 7360
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 26, 2011
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 100 g
- Wokgrøntsager (pose)
- 2 tsk.
- Sukker (melis)
- 1 tsk.
- Koriander, stødt
- 1 stk
- Porre
- 1 stk
- Kokosmælk
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 tbsp.
- Fishsauce
- 1 stk
- lime
- 6 stk
- Gulerødder, små
- 2 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
Suppen er klar på en halv time. Tilsat meget ingefær, kylling, porrer, wok-grønt og kokosmælk.
Snit alle grøntsager, og et stort stykke frisk ingefær. Steg kyllingestykker hurtigt af ved høj varme.
Tag stykkerne op og svits løg, hvidløg, chili og ingefær af, kom de andre grøntsager ved og tilsidst kyllingestykker.
Krydr med salt, sukker, koriander, fishsauce (kan udelades)og lime-citronsaft. Hæld hønsebouillon og kokosmælk ved.
Lad suppen simre under låg i ca. 30 minutter.
Smag suppen til med ekstra citron el. limesaft.
Server suppen med ris el. brød.
Velbekomme!
Suppe, hvor karry og kylling
Ja smager altid godt 🙂
Thaisuppe. Uha-Uha. Da